Bezpečnost potravin
3. 7. 2015

Informace ÚKZÚZ k problematice mykotoxinů, jejich výskytu a kontrole.


2. 7. 2015

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 26. týdnu 2015: 22. 6. – 28. 6. 2015 (v češtině).


2. 7. 2015

Tisková zpráva SZPI ze dne 2. 7. 2015.


2. 7. 2015

Tisková zpráva SZPI ze dne 1. 7. 2015.


30. 6. 2015

EFSA se snaží vytvořit model pro hodnocení a predikci dopadu působení vícenásobných stresorů na včelstva.


29. 6. 2015

4. kolo e-kurzů se konalo v termínu 1. 10. 2014 – 30. 4. 2015


29. 6. 2015

Experti EFSA zkoumali ohrožení rostlin spojená s přenosem škodlivých organismů půdou a růstovými médii.


26. 6. 2015

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vypracoval doporučení pro agronomické a fenotypové charakteristiky geneticky modifikovaných rostlin.


26. 6. 2015

Odborníci Evropského úřadu pro bezpečnost potravin zkoumali faktory, které mohou přispívat k přenosu viru Ebola ze zvířat na člověka v Západní Africe.


25. 6. 2015

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyhodnotil zdravotní rizika z chlorečnanů v potravinách.


24. 6. 2015

dTest, o. p. s., testoval 30 různých druhů balených krájených chlebů.


24. 6. 2015

Tisková zpráva SZPI ze dne 23. 6. 2015.


1 550 551 552 553 554 1 800