Bezpečnost potravin
8. 2. 2016

Tisková zpráva Státní veterinární správy ze dne 8. 2. 2016.


5. 2. 2016

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


5. 2. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 5. 2. 2016.


4. 2. 2016

Informace Hygienické stanice hlavního města Prahy


4. 2. 2016

Zpráva SZÚ o fungování systému Nutrivigilance v roce 2015.


4. 2. 2016

Informace SZIF ze dne 1. 2. 2016.


4. 2. 2016

EFSA aktualizoval Pokyny k žádostem o schválení zdravotních tvrzení při označování potravin.


2. 2. 2016

Odborný seminář se bude konat dne 18. 2. 2016 v průběhu oborové výstavy SALIMA.


2. 2. 2016

Tisková zpráva Státní zemědělské a potravinářské inspekce ze dne 1. 2. 2016.


2. 2. 2016

EFSA vydal vědecké stanovisko k hodnocení bezpečnosti látek v materiálech určených pro kontakt s potravinami.


1. 2. 2016

V pořadí již 6. ročník mezinárodní konference FOOD FORUM 2016 se uskuteční 17. února v den zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2016.


1. 2. 2016

Odborný seminář se bude konat dne 18. 2. 2016 v průběhu oborové výstavy SALIMA.


1 525 526 527 528 529 1 800