Bezpečnost potravin

SALIMA 2016 – FOOD FORUM

Vydáno: 1. 2. 2016
Autor: MZe

V pořadí již 6. ročník mezinárodní konference FOOD FORUM 2016 se uskuteční 17. února v den zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2016.

Ministerstvo zemědělství a Potravinářská komora ČR pořádají dne 17. února 2016, v den zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2016, mezinárodní konferenci FOOD FORUM 2016 na téma:

 „Konkurenceschopnost evropského trhu s potravinami“.

Konference se uskuteční v kongresové hale brněnského hotelu Holiday Inn za účasti ministra zemědělství České republiky Mariana Jurečky a prezidenta Agrární komory České republiky a Potravinářské komory České republiky Miroslava Tomana.

Mezi významnými účastníky konference FOOD FORUM 2016 bude také generální ředitelka FoodDrink Europe (Evropské Federace potravinářského a nápojářského průmyslu) Mella Frewen, zástupce vedoucího odboru E4 Generálního ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin (DG SANTE) Tim Gumbel, náměstkyně pro řízení Sekce potravinářských výrob – Úřadu pro potraviny Ministerstva zemědělství Viera Šedivá, náměstek pro řízení Sekce komodit, výzkumu a poradenství Ministerstva zemědělství Jiří Šír (bývalý vedoucí oddělení pro zemědělství a životní prostředí – Stálé zastoupení ČR při Evropské unii), dále Igor Šarmír ze Slovenské poľnohospodárske a potravinárske komory a náměstek státního tajemníka Ministerstva zemědělství Maďarska Lajos Bognár.

Registrace na konferenci probíhá elektronicky.
Registrační a kontaktní e-mailová adresa: dana.koubova@mze.cz