Escherichia coli, potraviny, detekce, technologie
Funkční potraviny, označování potravin, Japonsko
AACC, sympozium, ozařování potravin, povolení US FDA, jakost ozářených potravin, postoje spotřebitelů
patogeny, maso, testování, nová technologie
zákaz pohybu zvířat, masa, mléka apod., podmínky pro výjimky
zákaz pohybu zvířat, masa, mléka apod., podmínky pro výjimky
termín „přírodně čistá marmeláda“, používání označení původu – německý pivovar Warnsteiner
zavádění směrnice EU v ČR, BAT= nejlepší dostupné techniky,integrovaná prevence a omezování znečistění
alergeny manga, odrůdy manga, alergenní potenciál manga
stabilita alergenů mléka, slepičích vajec, ryb, korýšů a masa, snížení alergenního potenciálu
potraviny, hygiena, stravovací služby
jakost nezávadnost, živočišná výroba, BSE, slintavka a kulhavka