Polsko, Velká Británie, USA, četnost onemocnění
možnost záměny za olivový olej, technologie výroby, poživatelný jen po rafinaci
možnost záměny za olivový olej, technologie výroby, poživatelný jen po rafinaci
plísně, Aspergillus, Penicillium, orientální pokrmy, toxicita, neurodegenerace
patogen, nemoc z potravin, Crohnova choroba, mléko, pitná voda
mléčný cukr, kyselina mléčná, střevní bakterie, činnost tlustého střeva,
salmonela, USA, pokles kontaminace, hygienická opatření
zvýšení nutriční hodnoty mléka
ILSI, workshop, polyfenoly, flavonoidy, názvosloví, stanovení, analytické metody, zdravotní prospěch, markery oxidačního poškození
aromatické látky, potenciální karcinogeny
alimentární onemocnění, US Centrum pro prevenci chorob, speciální program pro studenty
monitorování mykotoxinů, aflatoxin M1, ochratoxin A, limitní hodnoty, mléko z maloobchodu, resp. farem