Bezpečnost potravin
5. 4. 2002

hlavní alergeny potravin, evropský výzkumný projekt, snížení alergenity opracováním surovin


2. 4. 2002

analýzy 30 méně obvyklých prvků, rozdíl mezi pěstovanými a volně rostoucími houbami, nebezpečí z vysokého příjmu hliníku


30. 3. 2002

Tisková zpráva SVS ČR


29. 3. 2002

systémy CAS, lepší ochrana zvířat a jakost masa


27. 3. 2002

konjaková mouka, gelotvorný prostředek, opatření EU


27. 3. 2002

poslání nového úřadu, financování, počet pracovníků


27. 3. 2002

5. rámcový program EU, výzkum, Itálie, zdravotní riziko syrové zeleniny, adsorpční kapacita pro virus, hlávkový salát, mrkev, fenykl


26. 3. 2002

benzoan sodný, garantovaná čistota 99,9 %, vynikající chuťový profil, granulace ve vznosu, použití zejména v prostředích s nízkým pH


25. 3. 2002

Spolkový institut pro hodnocení rizik (BfR), Spolkový úřad pro zdravotní ochranu spotřebitele a nezávadnost potravin (BVL), spolupráce s novým Evropským potravinovým úřadem


24. 3. 2002

reálná možnost výskytu prionů ve svalech dalších druhů zvířat


23. 3. 2002

alimentární patogeny, liposomový biosenzor, protilátky, stanovení během 8 minut


23. 3. 2002

vyhlášky 357/2001 Sb. a 442/2001 Sb., označování, registry, přihlášení chovatelů do ústřední evidence


1 1 805 1 806 1 807 1 808 1 809 1 821