Bezpečnost potravin
21. 5. 2002

princip detekce cizích předmětů


15. 5. 2002

doporučení švýcarského úřadu pro veřejné zdraví – BAG, delší trvanlivost vařených nezchlazených vajec


9. 5. 2002

bezpečnost potravin, riziko z potravin, karcinogen, výzkum ve Švédsku, mezinárodní spolupráce, nová metoda stanovení


9. 5. 2002

vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů


9. 5. 2002

chov koz, vlastnosti kozího mléka, bílkoviny, pozitivní účinky na lidský organismus


9. 5. 2002

vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů


5. 5. 2002

výbor SCVPH, posouzení studií, rezidua hormonů v mase zvířat


1. 5. 2002

internet, název: Co jíme, Grüne Woche


30. 4. 2002

akrylamid, toxické a karcinogenní účinky, výskyt v potravinách, doporučení


29. 4. 2002

zákon 146/2002, zřízení Státní zemědělské a potravinářské inspekce, doplnění v zákonu 110/1997 o potravinách


26. 4. 2002

návody a formuláře pro QS- systém, seznam kontrolních pracovišť SRN


25. 4. 2002

riziko z potravin, Nový Zéland, prosinec/leden 2002: nákaza z borůvek obchodní značky Waikato Blueberries


1 1 801 1 802 1 803 1 804 1 805 1 819