princip detekce cizích předmětů
doporučení švýcarského úřadu pro veřejné zdraví – BAG, delší trvanlivost vařených nezchlazených vajec
bezpečnost potravin, riziko z potravin, karcinogen, výzkum ve Švédsku, mezinárodní spolupráce, nová metoda stanovení
vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů
chov koz, vlastnosti kozího mléka, bílkoviny, pozitivní účinky na lidský organismus
vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů
výbor SCVPH, posouzení studií, rezidua hormonů v mase zvířat
internet, název: Co jíme, Grüne Woche
akrylamid, toxické a karcinogenní účinky, výskyt v potravinách, doporučení
zákon 146/2002, zřízení Státní zemědělské a potravinářské inspekce, doplnění v zákonu 110/1997 o potravinách
návody a formuláře pro QS- systém, seznam kontrolních pracovišť SRN
riziko z potravin, Nový Zéland, prosinec/leden 2002: nákaza z borůvek obchodní značky Waikato Blueberries