Bezpečnost potravin
20. 8. 2002

Kanada, Clostridium botulinum, otrava botulotoxinem, pečené brambory skladované ve fólii při pokojové teplotě


20. 8. 2002

různé typy fytoestrogenů, výskyt v potravinách, denní příjem, účinky na člověka


20. 8. 2002

zkušenosti z povodní v r. 1997, postup při asanaci studní, charakteristiky dezinfekčních prostředků


20. 8. 2002

pozor na zničené nebo poškozené potraviny vlivem vlhkosti


20. 8. 2002

doklady o způsobilosti výrobních a prodejních prostor zdarma, kontakty na příslušné inspektoráty ČZPI


20. 8. 2002

non-stop služby ČZPI včetně sobot a nedělí při posuzování potravin


20. 8. 2002

připravovaná norma ISO 22 000, povinnosti, základní dokumentace, vytváření integrovaného systému jakosti ISO 9001 + HACCP


19. 8. 2002

povodně 2002, vodou zasažené potraviny, překupníci, zdravotní závadnost, ČZPI


19. 8. 2002

povodně 2002, studně, asanace


19. 8. 2002

odhad škod potravinářů, povodně 2002


19. 8. 2002

pivovary Staropramen a Braník, povodeň 2002, obnovení provozu, ztráta prázdných sudů


18. 8. 2002

herbicid nitrofen, rezidua v krmivech pro zvířata, skandál v Německu, kontrola v EU


1 1 795 1 796 1 797 1 798 1 799 1 819