Kanada, Clostridium botulinum, otrava botulotoxinem, pečené brambory skladované ve fólii při pokojové teplotě
různé typy fytoestrogenů, výskyt v potravinách, denní příjem, účinky na člověka
zkušenosti z povodní v r. 1997, postup při asanaci studní, charakteristiky dezinfekčních prostředků
pozor na zničené nebo poškozené potraviny vlivem vlhkosti
doklady o způsobilosti výrobních a prodejních prostor zdarma, kontakty na příslušné inspektoráty ČZPI
non-stop služby ČZPI včetně sobot a nedělí při posuzování potravin
připravovaná norma ISO 22 000, povinnosti, základní dokumentace, vytváření integrovaného systému jakosti ISO 9001 + HACCP
povodně 2002, vodou zasažené potraviny, překupníci, zdravotní závadnost, ČZPI
povodně 2002, studně, asanace
odhad škod potravinářů, povodně 2002
pivovary Staropramen a Braník, povodeň 2002, obnovení provozu, ztráta prázdných sudů
herbicid nitrofen, rezidua v krmivech pro zvířata, skandál v Německu, kontrola v EU