Bezpečnost potravin
7. 10. 2002

servis v celém potravinovém řetězci, činnost podle normy BRC, zabezpečení jakosti, systém HACCP


6. 10. 2002

duben 2003, Aukland – Nový Zéland, potravinová bezpečnost, řízení a kontrola rizik


6. 10. 2002

duben 2003, Aukland – Nový Zéland, potravinová bezpečnost, řízení a kontrola rizik


5. 10. 2002

slazené nápoje, energetický obsah, tělesná hmotnost, přírůstek tukové hmoty, krevní tlak


5. 10. 2002

povodně; MMR; dotace; obnova; oblasti; dluhopisy;


5. 10. 2002

WWF; povodně; mokřady; oblasti; lužní; zatravnění; přehrady; platby; dotace; eroze;


5. 10. 2002

projekty; povodně; ČR; právo; psycholog; dobrovolníci;


5. 10. 2002

fond; Solidarita; pohromy; povodně; EP; EK; příspěvky; dotace; ČR


5. 10. 2002

fond; vodohopodářství; povodně; ČR;


5. 10. 2002

povodeň 2002, Budvar, Samson, konkurenční boj


5. 10. 2002

směrnice 2001/37, snížený limit dehtu, nikotinu a oxidu uhelnatého, zamítnutí žaloby tabákových firem


4. 10. 2002

gastroenteritida, konzumace drůbežího masa, původci – bakterie rodu Campylobacter, změny rezistence vůči antibiotikům, výzkum, V.Británie


1 1 778 1 779 1 780 1 781 1 782 1 819