bezpečnost drůbežích výrobků a zajištění jakosti, nizozemský systém zajištění jakosti – integrovaný kontrolní řetězec
konzumace syrových klíčků tolice vojtěšky (alfalfa) a fazolí mungo, E.coli, rizikové skupiny konzumentů, opatření producentů zajišťující nezávadnost klíčků
konzumace syrových klíčků tolice vojtěšky (alfalfa) a fazolí mungo, E.coli, rizikové skupiny konzumentů, opatření producentů zajišťující nezávadnost klíčků
biologická využitelnost železa z pokrmů, železné vs hliníkové nádobí, vliv typu potraviny, kyselé prostředí
zemědělství; diskuse; EU; AK; ISZV; konference; svazy; zemědělské; petice; počasí; nepříznivé; povodně; ceny; propad; finance; krize; ČR; kompenzace; platby; kultury; speciální
součásti obalu indikátory teploty, obsahu kyslíku, obsahu oxidu uhličitého, aplikace v USA, Francii, Holandsku
součásti obalu indikátory teploty, obsahu kyslíku, obsahu oxidu uhličitého, aplikace v USA, Francii, Holandsku
rizika z potravin, Bacillus cereus, emetický toxin, mikrobiální kontaminace, otrava z rýže a cereálních výrobků, teplota skladování tepelně opracované rýže
rizika z potravin, Bacillus cereus, emetický toxin, mikrobiální kontaminace, otrava z rýže a cereálních výrobků, teplota skladování tepelně opracované rýže
fytoestrogeny, neplodnost, sexuální vývoj, bezpečnost potravin, riziko z potravin, funkce štítné žlázy
vrozené vady páteře u novorozenců, zabránění akumulaci homocysteinu, který je rizikovým faktorem pro vznik srdečních onemocnění a mrtvice, doporučený dostatečný přívod všech vitaminů skupiny B
Spolkový institut pro ochranu spotřebitele a veterinární medicínu, SRN, látky obsažené v koření, rakovina, mezní dávka není známa