Bezpečnost potravin
18. 10. 2002

bezpečnost drůbežích výrobků a zajištění jakosti, nizozemský systém zajištění jakosti – integrovaný kontrolní řetězec


16. 10. 2002

konzumace syrových klíčků tolice vojtěšky (alfalfa) a fazolí mungo, E.coli, rizikové skupiny konzumentů, opatření producentů zajišťující nezávadnost klíčků


16. 10. 2002

konzumace syrových klíčků tolice vojtěšky (alfalfa) a fazolí mungo, E.coli, rizikové skupiny konzumentů, opatření producentů zajišťující nezávadnost klíčků


16. 10. 2002

biologická využitelnost železa z pokrmů, železné vs hliníkové nádobí, vliv typu potraviny, kyselé prostředí


16. 10. 2002

zemědělství; diskuse; EU; AK; ISZV; konference; svazy; zemědělské; petice; počasí; nepříznivé; povodně; ceny; propad; finance; krize; ČR; kompenzace; platby; kultury; speciální


16. 10. 2002

součásti obalu indikátory teploty, obsahu kyslíku, obsahu oxidu uhličitého, aplikace v USA, Francii, Holandsku


16. 10. 2002

součásti obalu indikátory teploty, obsahu kyslíku, obsahu oxidu uhličitého, aplikace v USA, Francii, Holandsku


15. 10. 2002

rizika z potravin, Bacillus cereus, emetický toxin, mikrobiální kontaminace, otrava z rýže a cereálních výrobků, teplota skladování tepelně opracované rýže


15. 10. 2002

rizika z potravin, Bacillus cereus, emetický toxin, mikrobiální kontaminace, otrava z rýže a cereálních výrobků, teplota skladování tepelně opracované rýže


14. 10. 2002

fytoestrogeny, neplodnost, sexuální vývoj, bezpečnost potravin, riziko z potravin, funkce štítné žlázy


12. 10. 2002

vrozené vady páteře u novorozenců, zabránění  akumulaci homocysteinu, který je rizikovým faktorem pro vznik srdečních onemocnění a mrtvice, doporučený dostatečný přívod všech vitaminů skupiny B


11. 10. 2002

Spolkový institut pro ochranu spotřebitele a veterinární medicínu, SRN, látky obsažené v koření, rakovina, mezní dávka není známa


1 1 776 1 777 1 778 1 779 1 780 1 819