Bezpečnost potravin
3. 10. 2001

možnost záměny za olivový olej, technologie výroby, poživatelný jen po rafinaci


3. 10. 2001

možnost záměny za olivový olej, technologie výroby, poživatelný jen po rafinaci


2. 10. 2001

plísně, Aspergillus, Penicillium, orientální pokrmy, toxicita, neurodegenerace


29. 9. 2001

patogen, nemoc z potravin, Crohnova choroba, mléko, pitná voda


27. 9. 2001

mléčný cukr, kyselina mléčná, střevní bakterie, činnost tlustého střeva,


26. 9. 2001

salmonela, USA, pokles kontaminace, hygienická opatření


26. 9. 2001

zvýšení nutriční hodnoty mléka


25. 9. 2001

ILSI, workshop, polyfenoly, flavonoidy, názvosloví, stanovení, analytické metody, zdravotní prospěch, markery oxidačního poškození


21. 9. 2001

aromatické látky, potenciální karcinogeny


17. 9. 2001

alimentární onemocnění, US Centrum pro prevenci chorob, speciální program pro studenty


16. 9. 2001

monitorování mykotoxinů, aflatoxin M1, ochratoxin A, limitní hodnoty, mléko z maloobchodu, resp. farem


14. 9. 2001

nové mince, vysoký obsah niklu, časopis Nature


1 1 776 1 777 1 778 1 779 1 780 1 788