Bezpečnost potravin
3. 8. 2002

hlavní produkční země EU, parametry pro určení ceny


3. 8. 2002

léčba makulární degenerace, luteinový suplement s obsahem vitaminu E, Zn, Se a kyseliny dokosahexaenové (DHA)


3. 8. 2002

obiloviny, kukuřice, fuzária, mykotoxiny, ochranná opatření


2. 8. 2002

zmírňování účinků chemoterapie a radioterapie, širokospektrý antioxidant, patentovaný postup extrakce, kůra borovice Pinus radiate


1. 8. 2002

britský Úřad pro potravinové standardy, návrh směrnice o prodeji výrobků s kava kava, toxické účinky, případy poškození zdraví


1. 8. 2002

flavony, flavonoly, snížení rizika výskytu srdečního infarktu


31. 7. 2002

růstový hormon MPA v zemích EU, v ČR MPA nepovolen pro výrobu potravin, prověřování dovozu podezřelých potravin


31. 7. 2002

Tablety byly čínský výrobek obsahující fenfluraminu zakázaný již od r. 1997.  


31. 7. 2002

příznivé i nežádoucí účinky, složky probiotik a kultur pro fermentaci sýrů a uzenin, původci infekcí, rezistence vůči antibiotikům


29. 7. 2002

hovězí maso fortifikované sójovými fytosteroly, snížení celkového cholesterolu a LDL-cholesterolu, hovězí maso zdroj vitaminu B12, zinku a niacinu


26. 7. 2002

Podpůrný program 13, získání certifikátů podle ISO 9000 a 14000 nebo certifikátů HACCP, podmínky a postup při žádosti o podporu


25. 7. 2002

suplementy minerálních látek, železo, draslík, hořčík, nepříznivé zdravotní účinky zejména pro kojence a těhotné ženy


1 1 764 1 765 1 766 1 767 1 768 1 788