Bezpečnost potravin
16. 10. 2003

Podle posledního průzkumu v USA se zjistilo, že 36,9 % výroben krmiv využívalo moučku z vedlejších drůbežích produktů a v roce 2001 se tento podíl zvýšil na 60 %.


16. 10. 2003

Sborník z druhého worshopu o aminokyselinách: jejich funkci v organismu, horní hranici příjmu, markerech dostatečného a nadměrného příjmu aj.


15. 10. 2003

Na stránkách ISAP lze nahlédnout do revidovaných překladů technických předpisů ES. Pro přehled o přeložených dokumentech (do 1. 10. 2004) a pro snadnější orientaci uvádíme seznam celex-čísel s příslušnými názvy předpisů, a sice v časovém sledu.


15. 10. 2003

Na stránkách ISAP lze nahlédnout do revidovaných překladů technických předpisů ES. Pro přehled o přeložených dokumentech (do 1. 10. 2004) a pro snadnější orientaci uvádíme seznam celex-čísel s příslušnými názvy předpisů, a sice v časovém sledu.


14. 10. 2003

Britská Agentura pro potravinové standardy  zveřejnila hlavní tematické okruhy výzkumných projektů, které bude zadávat a financovat – chemické kontaminanty ve výrobě potravin, HACCP, pravost potravin.


14. 10. 2003

Britská Agentura pro potravinové standardy  zveřejnila hlavní tematické okruhy výzkumných projektů, které bude zadávat a financovat – chemické kontaminanty ve výrobě potravin, HACCP, pravost potravin.


13. 10. 2003

Okolo 30 odborníků z kandidátských středoevropských a východoevropských zemí se zúčastnilo semináře o bezpečnosti potravin pořádaného Konfederací potravinářského a nápojového průmyslu EU (CIAA), který proběhl v Bruselu ve dnech od 6. do 11. října. Cílem akce bylo přispět k účinné implementaci standardů bezpečnosti potravin EU a zvýšit v těchto zemích povědomí o požadavcích E


13. 10. 2003

Agentura SAPARD, MZe ČR, ÚZPI, registrace subjektů – 5. kolo


13. 10. 2003

Okolo 30 odborníků z kandidátských středoevropských a východoevropských zemí se zúčastnilo semináře o bezpečnosti potravin pořádaného Konfederací potravinářského a nápojového průmyslu EU (CIAA), který proběhl v Bruselu ve dnech od 6. do 11. října. Cílem akce bylo přispět k účinné implementaci standardů bezpečnosti potravin EU a zvýšit v těchto zemích povědomí o požadavcích E


12. 10. 2003

Podle rozhodnutí  ve věci C-14/00 měla Itálie  povinnost umožnit na svém území oběh výrobků s označením „čokoláda“, i když tyto obsahovaly jiné rostlinné tuky než kakaové máslo.


11. 10. 2003

Jednotný postup provádění analýz toxinů v korýších napomůže identifikaci nových toxinů, které mohou být pro člověka nebezpečné.


11. 10. 2003

Jednotný postup provádění analýz toxinů v korýších napomůže identifikaci nových toxinů, které mohou být pro člověka nebezpečné.


1 1 678 1 679 1 680 1 681 1 682 1 823