Bezpečnost potravin
10. 9. 2003

V roce 2004 bude trh ochuzen o více než polovinu účinných látek, které se ještě před deseti lety běžně prodávaly.


10. 9. 2003

Lidské ruce jsou nejdůležitějším pracovním nástrojem a tudíž představují největší riziko kontaminace.


10. 9. 2003

Lidské ruce jsou nejdůležitějším pracovním nástrojem a tudíž představují největší riziko kontaminace.


10. 9. 2003

Podle výsledků šetření FSA se obsah soli v uzeninách od posledního sledování v roce 1991 zvýšil z 2,2 g na porci na 2,4 g.


10. 9. 2003

V Nizozemsku probíhá testování nové metody automatizované klasifikace jatečných půlek prasat pomocí vizuálního systému.


10. 9. 2003

Irský Úřad pro potravinové standardy (FSAI) varuje výrobce potravin před nebezpečím nákazy bakterií E. coli O157, která byla minimálně v pěti případech potvrzena v Dublinu.


10. 9. 2003

Irský Úřad pro potravinové standardy (FSAI) varuje výrobce potravin před nebezpečím nákazy bakterií E. coli O157, která byla minimálně v pěti případech potvrzena v Dublinu.


10. 9. 2003

Seminář pořádá redakce odborného časopisu MASO Českého a slovenského odborného nakladatelství ve spolupráci s Českým svazem zpracovatelů masa a Asociací výrobců lahůdek ČR. Seminář se koná ve dnech 16.-17. 9. 2003 v hotelu Skalský Dvůr u Nového Města na Moravě


10. 9. 2003

Výběr potravinářských předpisů z Věstníku EU.


10. 9. 2003

Seminář konaný 4. 11. 2003 v přednáškovém sále Technologického centra AV ČR určený odborné veřejnosti a studentům informuje o aktivitách JRC v oblasti výzkumu zaměřeného na kvalitu a bezpečnost potravin.


10. 9. 2003

Seminář konaný 4. 11. 2003 v přednáškovém sále Technologického centra AV ČR určený odborné veřejnosti a studentům informuje o aktivitách JRC v oblasti výzkumu zaměřeného na kvalitu a bezpečnost potravin.


8. 9. 2003

Přírůstky v knihovně – 35. a 36. týden.


1 1 655 1 656 1 657 1 658 1 659 1 789