Bezpečnost potravin
5. 2. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 4.2.2009.


5. 2. 2009

Zpravodajský server iDNES.cz informuje o nové studii, která zpochybňuje studii z roku 1956 o volných radikálech.


5. 2. 2009

Počet obézních dětí a adolescentů v ČR nebezpečně roste. Článek zpravodajského serveru iDNES.cz.


4. 2. 2009

Další zásilka arašídů nebyla propuštěna do obchodní sítě v ČR.


4. 2. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 4.2.2009.


4. 2. 2009

Aktualizace legislativy týkající se importů drůbeže a drůbežích produktů do EU.


4. 2. 2009

Členské státy mohou dočasně povolit uvádět na trh osivo, které nevyhovuje požadavkům z hlediska minimální klíčivosti.


4. 2. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 3.2.2009.


4. 2. 2009

Rizikové faktory a nejdůležitější prevence osteoporózy


4. 2. 2009

Ve Velké Británii, zejména ve Walesu a na západě země se nedaří dostat pod kontrolu tuberkulózu skotu, naopak se objevuje stále větší počet případů tohoto infekčního onemocnění.


4. 2. 2009

Pracovník britského výzkumného centra East Malling Research ukázal ve výsledcích dvouleté studie, že pro ochranu jahod našel vhodné alternativy k přípravku Thiodanu, který byl stažen z používání.


4. 2. 2009

Nápoje s přídavkem syrovátky jsou vhodným zdrojem bílkovin a dalších bioaktivních látek a mikroživin pro starší populaci, u nichž rychleji dochází k ubývání svaloviny.


1 1 042 1 043 1 044 1 045 1 046 1 804