Bezpečnost potravin
4. 3. 2009

Studie Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a Výzkumného ústavu rybářského a hydrobiologického.


4. 3. 2009

Výtah z volného překladu, který je určený  k obecné  informaci, pro vlastní, individuální potřebu, nikoli pro komerční užití.


4. 3. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 3.3.2009.


4. 3. 2009

Podle serveru iDNES.cz rakouská pobočka firmy Baxter testovala “kontaminovanou vakcínu” nejen v Česku.


4. 3. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 3.3.2009.


4. 3. 2009

Prezentace, které zazněly na workshopu Evropské komise dne 26.2.2009.


3. 3. 2009

Uvádí se celkový obsah fytosterolů a obsah izoflavonů, lignanů, kumestrolu, equolu a enterolignanu v mléce, vejcích, mase, rybách a výrobcích z nich.


3. 3. 2009

Krmivářské firmy i výrobci veterinárních preparátů mají ve svém nabídkovém programu dietní nápoje na bázi elektrolytů s glukózou. Nadměrné či nesprávné používání dietních nápojů však může vést u telat k narušení jejich zdravotního stavu.


3. 3. 2009

Plán EFSA na období 2009–2013.


3. 3. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 9. týdnu 2009: 23.2.–1.3.2009 (v češtině).


3. 3. 2009

Výzva k podávání připomínek k návrhu stanoviska EFSA. Termín: do 6.3.2009.


3. 3. 2009

Příspěvek ze strojně-technologického semináře pekařů a cukrářů, který proběhl v říjnu 2008 v Čejkovicích.


1 1 027 1 028 1 029 1 030 1 031 1 804