Bezpečnost potravin
25. 3. 2009

Více než 40 procent vzorků vody, které si nechali zdarma otestovat Olomoučané při pondělním dni otevřených dveří ve vodohospodářských zařízeních, nevyhovělo normám.


25. 3. 2009

Počet hlášených případů salmonelózy, kampylobakteriózy a listeriózy v ČR v letech 1998–2007.


25. 3. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 24.3.2009.


25. 3. 2009

Přehled aktivit pracovní skupiny pro alergie, přístup k odborným publikacím.


25. 3. 2009

Rozsah a výsledky průzkumu výskytu původců růžovění klasů pšenice (Fusarium spp.) u pšenice ozimé v roce 2008.


25. 3. 2009

Vybrané výzkumné projekty podporované Evropskou komisí. Zdroje informací o potravinových alergenech.


25. 3. 2009

Seznam vydaný Státní rostlinolékařskou správou v roce 2009.


25. 3. 2009

Bez kvalitního softwaru na míru se dnes neobejde žádný provoz.


24. 3. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 23.3.2009.


24. 3. 2009

V pořadí již třetí konference se uskuteční v Bonnu (SRN) ve dnech 16.–18. června 2009.


24. 3. 2009

Na výstavě Modern Bakery Moskva byl zprovozněn první mezinárodní obchodní portál pro ruský pekařský a cukrářský trh.


24. 3. 2009

Delegace PSPaC v ČR absolvovala v listopadu 2008 seminář v Domě chleba v Astenu v Rakousku.


1 1 015 1 016 1 017 1 018 1 019 1 804