Bezpečnost potravin
2. 4. 2009

Příručka se týká výroby z víceletých pícnin a trvalých travních porostů.


2. 4. 2009

Speciální internetové stránky Evropské komise.


2. 4. 2009

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


2. 4. 2009

Konference Organizace pro ekonomickou spolupráci a rozvoj „Challenges for Agricultural Research“ se bude konat od 6. do 8. dubna 2009 v konferenčním sále Ústavu zemědělské ekonomiky a informací (ÚZEU), Slezská 7, Praha 2.


2. 4. 2009

O poslání a aktivitách této asociace.


2. 4. 2009

Ověřovací provoz databáze výzkumných projektů byl zahájen v prosinci 2008.


2. 4. 2009

EFSA navrhuje snížit týdenní tolerovatelný příjem kadmia z potravin na 2,5 µg/kg tělesné hmotnosti.


2. 4. 2009

V roce 2008 pěstovali američtí zemědělci geneticky modifikované plodiny na ploše zhruba 60 milionů hektarů.


2. 4. 2009

Firma Koppert Biological Systems prezentovala na veletrhu IPM v německém Essenu nový užitečný organismus – parazitickou vosičku Coccidoxenoides perminutus – k biologické ochraně proti červci citroníkovému na okrasných rostlinách.


2. 4. 2009

Výsledky studie provedené v USA potvrzují, že ekologicky pěstované borůvky mají vyšší množství zdraví prospěšných látek než borůvky pěstované konvenčním způsobem. 


1. 4. 2009

ROSA organizuje kurzy zaměřené na praktické vyzkoušení postupů výroby sýrů.


1. 4. 2009

Tuto problematiku řeší nařízení Komise (ES) č. 206/2009 ze dne 5.3.2009.


1 1 010 1 011 1 012 1 013 1 014 1 804