Bezpečnost potravin
22. 5. 2009

Informace EFSA o riziku, které nový virus chřipky A(H1N1) představuje pro spotřebitele: konzumenty vepřového masa a masných výrobků.


22. 5. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 21.5.2009.


21. 5. 2009

Informační zpravodaj Společného výzkumného centra (JRC) Evropské komise.


21. 5. 2009

Veletrhy pro potraviny, potravinářské stroje a obalovou techniku se uskuteční v Poznani (Polsko) ve dnech 14.–17.9.2009.


21. 5. 2009

Možnost podávání připomínek ke stanoviskům vydávaným EFSA.


21. 5. 2009

Evropská komise uveřejnila zprávu o výsledku mise FVO (11.–16.1.2009) do USA.


21. 5. 2009

Jak se správně označují výrobky vhodné pro diabetiky a jaké jsou další povinné údaje na obalech těchto potravin.


21. 5. 2009

Nový výzkum ve Spojených státech dodal více váhy tvrzení, že konzumace brukvovitých plodin je pro lidi prospěšná.


21. 5. 2009

Cílem projektu zařazeného do 7. rámcového programu je vývoj biosenzorů pro komplexní detekci kontaminantů v kapalných médiích, především v mléce.


21. 5. 2009

Vysoký výskyt patogenní bakterie byl zjištěn v masných výrobcích v USA.


21. 5. 2009

V Číně, Vietnamu, Izraeli, Libanonu, Jordánsku, Saúdské Arábii a v Iráku se potýkají s následky výskytu slintavky a kulhavky.


20. 5. 2009

Pravidelný zpravodaj organizace Food Quality & Health shrnuje aktuální vědecké poznatky tykající se laboratorního zkoumání zdravotních dopadů bioprodukce.


1 988 989 990 991 992 1 804