Bezpečnost potravin
3. 11. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 3.11.2009.


3. 11. 2009

Přehled akcí s tématikou zemědělství, potravinářství a souvisejících oborů.


3. 11. 2009

Vražné–Hynčice, 6.11.2009. Na seminář určený pro obchodníky se lze přihlásit do 4.11.2009.


3. 11. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 2.11.2009.


3. 11. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 2.11.2009.


3. 11. 2009

Do 7.12.2009 se lze vyjádřit ke směrnici EFSA týkající se posuzování nových aromat.


2. 11. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 44. týdnu 2009: 26.10.–1.11.2009 (v češtině).


2. 11. 2009

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


2. 11. 2009

Stanovisko EFSA ke zdravotnímu tvrzení. Uváděný účinek se neprokázal.


2. 11. 2009

V německém Kolíně nad Rýnem proběhl v termínu 10.-14. října 2009 potravinářský veletrh Anuga 2009.


2. 11. 2009

V rámci projektu FreshScan, na němž spolupracuje řada německých výzkumných institucí, je vyvinut postup, RFID-etiketa a přístroj pro snadné a rychlé zjištění vlastností a stáří masa.


30. 10. 2009

Jsou k dispozici dvě studie: FSA a TOC. Podle FSA neexistují rozdíly mezi těmito potravinami, to popírá studie TOC.


1 929 930 931 932 933 1 804