Bezpečnost potravin
21. 12. 2009

Od 1.1.2010 bude kontrolovat ekologické zemědělství vedle stávajících kontrolních subjektů také ÚKZÚZ.


21. 12. 2009

Salatrimy jsou novým typem tuků se sníženým dostupným energetickým obsahem.


18. 12. 2009

Rozhodnutí Komise 2009/951/EU.


18. 12. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 17.12.2009.


18. 12. 2009

Seznam schválených stanovišť (BIP) a aktuální informace související s BIP.


18. 12. 2009

Zpráva ze společného zasedání expertů FAO/WHO. Řím, červen 2009.


18. 12. 2009

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravováníˇ.


18. 12. 2009

Codex Alimentarius následně po přijetí nové definice vlákniny přijal seznam metod použitelných pro její stanovení. Ve fázi projednávání jsou referenční hodnoty pro vitaminy a minerální látky.


17. 12. 2009

Publikace FAO.


17. 12. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 17.12.2009.


17. 12. 2009

Při označování potravin, která se týkají snížení rizika onemocnění a vývoje a zdraví dětí.


17. 12. 2009

Zpráva vytvořená pro potřeby EFSA na základě spolupráce podle článku 36 nařízení (ES) č. 178/2002.


1 916 917 918 919 920 1 804