Bezpečnost potravin
7. 1. 2010

Uvádějí se zkušenosti s vlivem mandlí, oleje z piniových oříšků, přípravku z palmového oleje, CLA, pikolinátu chrómu, některých bílkovinný nebo vlákninových přípravků a rostlinných extraktů na hmotnost.


6. 1. 2010

Rady spotřebitelům, na co si dát pozor při nakupování a manipulaci s potravinami. Druhé vydání (2009).


6. 1. 2010

Informační platforma o výsledcích výzkumných projektů zaměřených na potraviny.


6. 1. 2010

Zvyšování kvality vepřového masa a vepřových produktů pro spotřebitele.


6. 1. 2010

Iniciativa v USA volající po změně v používání zdravotních a funkčních tvrzení o potravinách. Příklady zavádějících tvrzení.


6. 1. 2010

Směrnice 2009/163/ES doplňuje seznam povolených sladidel ve směrnici 94/35/ES o neotam a stanovuje limity pro jeho použití v jednotlivých potravinách. Členské státy zajistí účinnost nejpozději od 12. 10. 2010.


5. 1. 2010

Přehled akcí s tématikou zemědělství, potravinářství a souvisejících oborů.


5. 1. 2010

Informační zpravodaj Společného výzkumného centra (JRC) Evropské komise.


5. 1. 2010

Publikace ILSI Europe, říjen 2009. Zpráva z workshopu, který se uskutečnil v Bruselu v únoru 2009.


5. 1. 2010

Prosinec 2009.


5. 1. 2010

Tvrzení „Napomáhá udržovat zdravý krevní oběh a zlepšuje cirkulaci krve“ bylo schváleno rozhodnutím 2009/980/ES na žádost společnosti Provexis Natural Products Ltd. 


4. 1. 2010

Zásady vydané EFSA pro sběr dat o spotřebě potravin na národní úrovni pro celoevropský přehled.


1 913 914 915 916 917 1 804