Bezpečnost potravin
29. 1. 2010

Codex Alimentarius vytváří „Kód pro praxi“, Evropská komise požaduje přijetí odpovídajících opatření a vyhlašuje tříletý monitoring etylkarbamátu.


28. 1. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 28.1.2010.


28. 1. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 28.1.2010.


28. 1. 2010

Zpráva vypracovaná Sněmovnou lordů ve Velké Británii. Leden 2010.


28. 1. 2010

Akce organizovaná v rámci mezinárodních veletrhů Salima 2010 (Brno, 2–5.3.2010) se uskuteční 5.3.2010.


28. 1. 2010

Velká Británie iniciuje změnu hygienických předpisů EU – odsouhlasení produkce uzeného jehněčího masa s kůží.


28. 1. 2010

Domácí testovací souprava na stanovení nesnášenlivosti běžně konzumovaných potravin.


27. 1. 2010

Trvanlivé sušené šunky mají výtečné senzorické vlastnosti i nutriční parametry.


27. 1. 2010

Natamycin (E 235) schválený pouze k povrchovému ošetření sýrů a uzenin neznamená podle úřadu EFSA při dodržení limitů riziko.


27. 1. 2010

Uskuteční se ve dnech 4.–8.7.2010 v Melbourne (Austrálie).


27. 1. 2010

Dánsko podporuje výzkum zaměřený na oligosacharidy. Kojenecká strava se více přiblíží mateřskému mléku.


27. 1. 2010

Do 22.2.2010 se lze vyjadřovat k návrhu dokumentu EFSA na posuzování bezpečnosti a účinnosti látek pro odstraňování mikrobiální kontaminace.


1 905 906 907 908 909 1 804