Bezpečnost potravin
23. 3. 2010

Výzkumný projekt z programu COST.


23. 3. 2010

SANCO chce poskytnout průmyslu další dvou- až čtyřměsíční lhůtu na doplnění podkladů potvrzujících zdravotní účinek.


23. 3. 2010

Pekařskou kvalitu odrůd pšenice s redukovaným obsahem fytátů zkoumají američtí vědci.


23. 3. 2010

Rajčata, která nezpůsobují vlhkost sendvičů.


23. 3. 2010

Během března 2010 se očekává revize stanoviska EFSA ohledně steviosidů jako sladidla a zvýrazňovače chuti.


22. 3. 2010

Informace ze zpravodajského serveru iDNES.cz.


22. 3. 2010

Kampaň byla spuštěna dne 22.3.2010.


22. 3. 2010

Publikace EFSA. Zpráva z 11. vědeckého kolokvia, které se uskutečnilo v Tabiano (květen 2008).


22. 3. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 12. týdnu 2010: 15.–21.3.2010 (v češtině).


22. 3. 2010

Informace Výboru pro toxicitu chemických látek v potravinách Úřadu pro potraviny ve Velké Británii.


19. 3. 2010

V USA ekologicky hospodaří pouze 1 % zemědělců, nabídka ekologických produktů domácí provenience nestačí pokrýt stoupající poptávku.


19. 3. 2010

Informace zpravodajského serveru iDNES.cz.


1 886 887 888 889 890 1 804