Bezpečnost potravin
3. 5. 2010

Nové výzvy pro výrobce laboratorních přístrojů k testování mléka.


30. 4. 2010

Společnost E.S.E. dodávala na trh v roce 2009 nevyhovující burčák. Tisková zpráva SZPI ze dne 30.4.2010.


30. 4. 2010

EPA podporuje návrh odstranit sacharin a jeho soli ze seznamů nebezpečných látek podléhajících v USA dvěma zákonům.


30. 4. 2010

FDA v USA žádá o poskytnutí údajů týkajících se výskytu salmonely v koření. Termín: do 21.6.2010.


30. 4. 2010

Cílem je nutričně vyvážené a chutné jídlo ve školních jídelnách.


30. 4. 2010

V letech 2007 – 2008 byly ve Francii prověřovány populace Fusarií na pšenici využitím morfologických technik a technik molekulární biologie.


29. 4. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 28.4.2010.


29. 4. 2010

Projekt zaměřený na vyšlechtění bobu obecného bez tříslovin.


29. 4. 2010

Program 38. zasedání CCFL (3.–7.5.2010) a připomínky Evropské komise k projednávaným bodům.


29. 4. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 29.4.2010.


29. 4. 2010

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.


29. 4. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 28.4.2010.


1 873 874 875 876 877 1 804