Bezpečnost potravin
15. 9. 2010

Informační zpravodaj Společného výzkumného centra (JRC) Evropské komise.


15. 9. 2010

Tisková zpráva MZe ze dne 14. 9. 2010.


15. 9. 2010

Zpráva Evropské komise – DG JRC (2010).


15. 9. 2010

Zpráva Evropské komise – DG JRC (2010).


15. 9. 2010

Evropská komise uveřejnila dne 13.9.2010 již 91. aktualizaci Registru doplňkových látek pro krmiva.


15. 9. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 14.9.2010.


15. 9. 2010

Švédský úřad pro potraviny testuje výskyt bakterií ESBL v různých druzích masa a má za cíl analýzou genů zjistit, zda rezistence bakterií v potravinách je stejného typu jako u pacientů.


14. 9. 2010

EFSA požaduje údaje o T-2 toxinu, HT-2 toxinu, nivalenolu a zearalenonu. Termín: do 15.10.2010. První kolo.


14. 9. 2010

Projekt je řešený za finanční podpory Integrovaného operačního programu (IOP) EU.


14. 9. 2010

Aktuální seznam schémat schválených Global Food Safety Initiative, která slouží k certifikaci zajištění bezpečnosti produktů zemědělské prvovýroby a potravinářské výroby.


14. 9. 2010

V. ročník konference s mezinárodní účastí proběhne 18.-19.11. 2010.


14. 9. 2010

Zpravodaj EFSA informující o aktivitách EFSA v oblasti potravin, hospodářských zvířat a plodin.


1 837 838 839 840 841 1 803