Bezpečnost potravin
13. 10. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 13.10. 2010.


13. 10. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12.10. 2010.


12. 10. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 40. týdnu 2010: 4.10.–10.10. 2010 (v češtině).


12. 10. 2010

Monitoring zdravotního stavu obyvatelstva (MZSO) je od r. 1994 v ČR prováděn za účelem ověření expozice populace ve vztahu k prostředí. Od r. 2006 se ČR prostřednictvím Státního zdravotního ústavu (SZÚ) zapojila do 6. rámcového programu EU, s označením PHIME (Public Health Inpact of Long-term Low Level Mixed Element Exposure in Susceptible Population Strata), který je zaměřen na […]


12. 10. 2010

Asociace UEAPME poukazuje na rozpor s pravidly mezinárodního obchodu, nevýhody pro SME a další.


11. 10. 2010

Potravinářské výrobky uváděné na trh v některé z členských zemí EU v souladu s jejími předpisy mají být schváleny i pro švýcarský trh.


11. 10. 2010

Stanovisko EFSA se zaměřuje na schopnost jednotlivých barviv, nebo jejich kombinace, vyvolat u lidí intoleranční nebo alergickou reakci po orální expozici.


11. 10. 2010

Analýza poslední pandemie chřipky viru H1N1 (pH1N1) v roce 2009.


10. 10. 2010

Co na stránkách najdete.


8. 10. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 8.10. 2010.


8. 10. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 8.10. 2010.


8. 10. 2010

Prezentace z tiskové konference SZPI konané 8.10. 2010.


1 830 831 832 833 834 1 803