Bezpečnost potravin
28. 12. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 28.12. 2010.


22. 12. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 22. 12. 2010.


21. 12. 2010

Zpráva EFSA (panelu FEEDAP) ze dne 21.12. 2010.


20. 12. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 20.12. 2010.


17. 12. 2010

Zpráva EFSA (panelu PPR) ze dne 16.12. 2010.


17. 12. 2010

Gen z amarantu zvyšuje produkci aminokyselin v bramborách.


16. 12. 2010

Zpráva ze dne 15.12. 2010.


16. 12. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 16.12. 2010.


16. 12. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 16.12. 2010.


15. 12. 2010

Popis tří základních kroků sanitace potravinářských provozů včetně kroku alternativního.


15. 12. 2010

Přehled výsledků výzkumu prováděného vědeckými pracovišti napříč Evropou.


15. 12. 2010

Podle průzkumu provedeného v USA byl v důsledku pěstování geneticky modifikované kukuřice redukován tlak zavíječe i v sousedních konvenčních plodinách.


1 817 818 819 820 821 1 803