Bezpečnost potravin
26. 1. 2011

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.


26. 1. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 26.1. 2011.


25. 1. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 25.1. 2011.


25. 1. 2011

Výtah z přednášky na ŐGE Jahrestagung 2010 shrnuje poznatky o vlivu stravy na acidobázickou rovnováhu organismu, a tím na zdraví.


24. 1. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 2. týdnu 2011: 17.1.–23.1. 2011 (v češtině).


24. 1. 2011

Podle vyjádření EFSA není rizikovým faktorem transportu užitkových z hlediska welfare zvířat jeho délka, důležitější jsou atributy přepravy.


24. 1. 2011

Výtah z přednášky na ŐGE Jahrestagung 2010 shrnuje poznatky o vlivu soli na zdraví.


24. 1. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 24.1. 2011.


24. 1. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 24.1. 2011.


21. 1. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 21.1. 2011.


21. 1. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 21.1. 2011.


20. 1. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 19.1. 2011.


1 814 815 816 817 818 1 803