Bezpečnost potravin
18. 4. 2011

Zpráva Komise určená Evropskému parlamentu a Radě z 21. prosince 2010.


18. 4. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 15. týdnu 2011: 11.–17.4.2011 (v češtině).


18. 4. 2011

Online přístup k nejdůležitějším předpisům.


18. 4. 2011

Seznam stanovišť, kde se provádí veterinární kontrola živých zvířat a živočišných výrobků při vstupu ze třetích zemí do EU.


18. 4. 2011

Dvě vědecká stanoviska EFSA ze dne 13.4.2011.


15. 4. 2011

Porovnání výsledků získaných ELISA a PCR metodou.


15. 4. 2011

Zaměřené na: materiály v kontaktu s potravinami, potravinové složky, zdravotní a výživová hlediska.


15. 4. 2011

Nežádoucí účinky lepku se projevují i u osob, které netrpí celiakií.


14. 4. 2011

Vědecké stanovisko EFSA ze dne 7.4.2011.


14. 4. 2011

Asociace výrobců potravin GMA vyhlásila v lednu 2011 program označování % z doporučené denní dávky v porci potraviny. Uvádějí se energie, nasycené tuky, sodík, veškeré sacharidy a některé příznivé živiny.


14. 4. 2011

Použití enzymů je slibná metoda snižování alergenů u pražených arašídových jader.


14. 4. 2011

Jde o nespecifický protein, který přenáší lipidy.


1 794 795 796 797 798 1 803