Bezpečnost potravin
3. 5. 2011

Šetření nizozemských vědců prokázalo kontaminaci vzorků zeleniny rezistentními bakteriemi produkujícími ESBL. V pěti případech se jednalo o biozeleninu.


3. 5. 2011

Zpráva Odboru bezpečnosti krmiv a půdy Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského.


3. 5. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 17. týdnu 2011: 25.4.–1.5.2011 (v češtině).


2. 5. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 29. 4. 2011.


2. 5. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 29. 4. 2011.


2. 5. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 2. 5. 2011.


29. 4. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 29. 4. 2011.


29. 4. 2011

Vyhláška 111/2011 Sb. mění s účinností od 1. května 2011 vyhlášku 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy.


28. 4. 2011

Přehled akcí s tématikou zemědělství, potravinářství a souvisejících oborů.


28. 4. 2011

Uzávěrka připomínek je 31. 5. 2011.


28. 4. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 28. 4. 2011.


28. 4. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 28. 4. 2011.


1 791 792 793 794 795 1 803