Bezpečnost potravin
13. 5. 2011

Je k dispozici pět vědeckých prací zaměřených na využití MS ke stanovení alergenů v potravinách (lepku, mléka, ořechů, arašídů).


13. 5. 2011

V souladu se směrnicí 2011/3/EU se vyhláškou 121/2011 Sb. mění vyhláška 235/2010 Sb. s účinností od 1. června 2011.


13. 5. 2011

Nové nařízení vlády č. 125/2011 Sb. – prováděcí předpis k veterinárnímu zákonu – požaduje informace o dodávkách živočišných produktů v rámci EU.


12. 5. 2011

Tisková zpráva MZe ze dne 12.5.2011.


12. 5. 2011

Stanoviska k zamítavému postoji Evropské komise pokud jde o uznání pomazánkového másla jako zaručené tradiční speciality.


12. 5. 2011

Výsledky průzkumu provedeného mezi celiaky ve Velké Británii.


12. 5. 2011

Inhibice bakteriální komunikace “cell-to-cell” (quorum sensing) by se mohla v budoucnu využívat ke zvyšování bezpečnosti potravin.


11. 5. 2011

Společnost Europasta SE, divize Bratří Zátkové informuje o stažení kukuřičných plátků.


11. 5. 2011

Tisková zpráva MZe ze dne 10.5.2011.


11. 5. 2011

Dne 31. května ve 14 h se v Praze na Novotného lávce koná další ze série potravinářských úterků. Přednášející: Ing. Ctibor Perlín, CSc. a Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.


11. 5. 2011

Práci zaměřenou na zkoumání vlivu equolu na zdraví podpořila Evropská komise prostřednictvím několika programů.


10. 5. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 10. 5. 2011.


1 788 789 790 791 792 1 803