Bezpečnost potravin
4. 3. 2013

EFSA publikuje pracovní plán pro letošní rok 2013.


4. 3. 2013

Vědecký časopis pro potravinářství v elektronické formě.


1. 3. 2013

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku EU.


1. 3. 2013

Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.


1. 3. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 1. 3. 2013.


1. 3. 2013

Britský úřad pro bezpečnost potravin zveřejnil nové výsledky testů.


28. 2. 2013

Tisková zpráva MZe ze dne 28. 2. 2013.


28. 2. 2013

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 28. 2. 2013.


28. 2. 2013

Rozhodnutím 2013/49/EU se na žádost DSM Nutritional Products VML povoluje syntetický zeaxanthinu jako složka potravin nového typu do suplementů v max. množství 2 mg/den.


28. 2. 2013

Tisková zpráva SVS ČR z 27. 2. 2013.


27. 2. 2013

Studie prokázala, že čerstvá citronová šťáva může být alternativou k lékům užívaným k snížení rizika opakovaného vytváření ledvinových kamenů.


27. 2. 2013

Úřad EFSA vede opakované prověřování podle nařízení 257/2010/EU. Není dostatek údajů o štěpných produktech, např. diketopiperazinu.V lednu 2013 zahájil úřad EFSA veřejnou konzultaci.


1 666 667 668 669 670 1 802