Bezpečnost potravin
18. 6. 2013

Přednáška pořádaná v rámci potravinářských úterků se koná dne 25. června 2013, od 14 hod. na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 414.


18. 6. 2013

Rýže se vyznačuje zvýšenou akumulací arzénu, celkový obsah i chemické formy arzénu však velmi kolísají.


18. 6. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 17. 6. 2013.


17. 6. 2013

Dne 6. května 2013 přijala Evropská komise plán reforem – balíček opatření – na zjednodušení a zdokonalení legislativy.


17. 6. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 17. 6. 2013.


17. 6. 2013

EFSA kritizuje britskou studii.


17. 6. 2013

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 24. týdnu 2013: 10.6.–16.6. 2013 (v češtině).


17. 6. 2013

Byl zkoumán celkový obsah a profil tokoferolů a karotenoidů v jádrech jablek, kdoulí a šípků a zdá se, že stojí za to z nich tyto složky cenné pro lidskou výživu získávat.


14. 6. 2013

V rámci programu IN FORN byla v Německu na základních školách před 5 lety zavedena výuka zaměřená na správnou výživu. Hlavními aktéry jsou aid-infodienst a Německý svaz venkovských žen.


14. 6. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 13. 6. 2013.


14. 6. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 13. 6. 3013.


12. 6. 2013

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 11. 6. 2013.


1 645 646 647 648 649 1 802