Bezpečnost potravin

Zkušenosti s výrobou mražené zeleniny v AGRO Jesenice u Prahy

Vydáno: 18. 6. 2013
Autor: sukova1

Přednáška pořádaná v rámci potravinářských úterků se koná dne 25. června 2013, od 14 hod. na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 414.

Přednášející:
Ing. Josef Kubiš, ředitel AGRO Jesenice

P O Z V Á N K A

Pořadatel:
ČESKÁ POTRAVINÁŘSKÁ SPOLEČNOST O. S., PRAHA – Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu ČPS
ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ

Kontakty:
Ing. Ilona Mrhálková, tel. 222 000 407, e-mail: mrhalkova.ilona@uzei.cz, Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 120 56 Praha 2, Mánesova 75,

Ing. Inka Laudová, tajemník ČPS, tel.: 605 229 644