Bezpečnost potravin
17. 3. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 17.3. 2014.


14. 3. 2014

Přednášky tematicky zaměřené na potraviny, informační zdroje, význam jednotlivých druhů potravin ve výživě – v březnu 2014 v Knihovně Antonína Švehly


14. 3. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 13. 3. 2014.


14. 3. 2014

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 12. 3. 2014.


14. 3. 2014

Informace Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ)


14. 3. 2014

Informace Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského


13. 3. 2014

Košice, 4. – 5. 9. 2014


13. 3. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 12. 3. 2014.


12. 3. 2014

Akce pořádaná v rámci potravinářských úterků se koná dne 25. 3. 2014.


12. 3. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 3. 2014.


11. 3. 2014

MZe vydalo Příručku pro provozovatele potravinářských podniků k nařízení (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům.


10. 3. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 7. 3. 2014.


1 609 610 611 612 613 1 800