Bezpečnost potravin
10. 4. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 10. 4. 2014.


10. 4. 2014

PK ČR pořádá cyklus informačních akcí na téma „Kvalita a autenticita potravin“.


10. 4. 2014

Nový projekt „FIT KONTO“ je zaměřený na zdravý životní styl školních dětí.


9. 4. 2014

Termín pro podání přihlášky: 18. června 2014


8. 4. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 8. 4. 2014.


7. 4. 2014

Informace SZÚ ke Světovému dni zdraví, který se slaví 7. dubna.


7. 4. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 4. 4. 2014.


7. 4. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 4. 4. 2014.


7. 4. 2014

ÚKZÚZ pořádá seminář dne 12. 6. 2014 v Brně na Mendelově univerzitě.


7. 4. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 7. 4. 2014.


4. 4. 2014

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


1. 4. 2014

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 13. týdnu 2014: 24. 3. – 30. 3. 2014 (v češtině).


1 607 608 609 610 611 1 800