Bezpečnost potravin
19. 5. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 19. 5. 2014.


19. 5. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 19. 5. 2014.


16. 5. 2014

Informace Ministerstva zemědělství


16. 5. 2014

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 14. 5. 2014.


15. 5. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 14. 5. 2014.


15. 5. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 15. 5. 2014.


15. 5. 2014

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 13. 5. 2014.


14. 5. 2014

Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT VŠCHT Praha, pořádá dne 7. června další seminář cyklu Bezpečná výživa věnovaný Trendům ve výživě.


12. 5. 2014

Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.


12. 5. 2014

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 19. týdnu 2014: 5. 5. – 11. 5. 2014 (v češtině).


12. 5. 2014

Informace SZÚ ze dne 12. 5. 2014.


12. 5. 2014

Odborná akce pořádaná v rámci potravinářských úterků se uskuteční 27. května 2014.


1 603 604 605 606 607 1 800