Bezpečnost potravin
17. 4. 2015

Termín: 22. června 2015


17. 4. 2015

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 17. 4. 2015.


17. 4. 2015

Nová zpráva Evropského úřadu pro bezpečnost potravin je určena široké veřejnosti


16. 4. 2015

Tisková zpráva SZPI ze dne 16. 4. 2015.


16. 4. 2015

Odborná akce pořádaná v rámci potravinářských úterků se koná dne 28. dubna 2015.


15. 4. 2015

Informace Fóra zdravé výživy z tiskové konference „Vejce – jíst či nejíst?“


15. 4. 2015

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 14. 4. 2015.


15. 4. 2015

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 15. 4. 2015.


13. 4. 2015

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 15. týdnu 2015: 6. 4. – 12. 4. 2015 (v češtině).


13. 4. 2015

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 13. 4. 2015.


10. 4. 2015

Organizace EUFIC (The European Food Information Council) vydala příručku pro děti.


10. 4. 2015

Web portál, pomocí kterého veřejnost může sdělovat informace spojené s negativním zdravotním efektem po konzumaci vybraných druhů potravin.


1 558 559 560 561 562 1 800