Bezpečnost potravin
27. 10. 2015

Informace Ministerstva zdravotnictví ČR ze dne 26. 10. 2015.


27. 10. 2015

Seminář se uskutečnil 20. 10. 2015, k dispozici jsou prezentace k jednotlivým přednáškám semináře.


26. 10. 2015

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


26. 10. 2015

Termín pro podání nabídek: 25. 11. 2015


26. 10. 2015

Vědcům z výzkumného institutu ve Stanfordu se podařilo vyprodukovat v laboratoři lék na rakovinu, který byl doposud získáván pouze z hůře dostupného druhu rostliny.


26. 10. 2015

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 26. 10. 2015.


26. 10. 2015

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 26. 10. 2015.


23. 10. 2015

Stanovisko EFSA ze dne 21. října 2015 k možným rizikům spojeným s isoflavony


22. 10. 2015

Tisková zpráva SVS ze dne 21. 10. 2015.


21. 10. 2015

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 41. týdnu 2015: 5. 10. – 11. 10. 2015 (v češtině).


21. 10. 2015

Tisková zpráva SVS ze dne 20. 10. 2015.


19. 10. 2015

Praha, 18. listopadu 2015


1 537 538 539 540 541 1 800