Bezpečnost potravin
22. 5. 2017

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 19. 5. 2017.


19. 5. 2017

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 19. týdnu 2017: 8. 5. – 14. 5. 2017 (v češtině).


19. 5. 2017

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


19. 5. 2017

5. skupina DO, 6. skupina DO, skupina MZe 18110 – efekt studia, náměty ke zlepšení


19. 5. 2017

Seminář „Bezpečná výživa – Chuť a vůně potravin“ se koná v sobotu 27. května v posluchárně VŠCHT Praha.


19. 5. 2017

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 19. 5. 2017.


18. 5. 2017

Informace organizace Biotrin ze dne 17. 5. 2017.


18. 5. 2017

Studentská konference se bude konat 23. června v Brně.


17. 5. 2017

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 15. 5. 2017.


17. 5. 2017

Úřad EFSA potvrdil, že pokračující kojenecká výživa s obsahem bílkovin nejméně 1,6 g / 100 kcal, vyrobená z kravského nebo kozího mléka, je bezpečná pro kojence.


17. 5. 2017

Hygienici HSHMP přednášeli o problematice legionel v teplé vodě bytových domů a o státním zdravotním dozoru nad pískovišti.


16. 5. 2017

Přednáška se koná 30. května na Novotného lávce v Praze 1.


1 466 467 468 469 470 1 799