Bezpečnost potravin
16. 2. 2018

Ministerstvo zemědělství vydalo aktualizovanou publikaci „Právní předpisy pro ekologickou produkci“.


15. 2. 2018

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ k obsahu vitaminu D v mase a masných výrobcích.


14. 2. 2018

Uzávěrka přihlášek do výběrového řízení je 15. března 2018


14. 2. 2018

Uzávěrka přihlášek do výběrového řízení je 15. března 2018


14. 2. 2018

Konference se bude konat dne 8. 3. 2018 v SZÚ v Praze.


14. 2. 2018

Tisková zpráva SVS ze dne 14. 2. 2018.


14. 2. 2018

Tisková zpráva SZPI ze dne 13. 2. 2018.


14. 2. 2018

Informace ÚKZÚZ ze dne 12. 2. 2018.


13. 2. 2018

Seznam a termíny školení BTSF


12. 2. 2018

Původní práce publikovaná v časopise Výživa a potraviny 1/2018.


12. 2. 2018

Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 27. 2. 2018.


9. 2. 2018

Informace Ministerstva zdravotnictví a HSHMP


1 422 423 424 425 426 1 799