Bezpečnost potravin
25. 3. 2019

EFSA publikuje nejnovější zprávu o výskytu onemocnění.


25. 3. 2019

Chybí studie, které by sledovaly dlouhodobý dopad tohoto způsobu stravování.


22. 3. 2019

Konference se bude konat ve dnech 20. – 22. 5. 2019 ve Dvoře Králové nad Labem.


22. 3. 2019

Výsledky testování Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


22. 3. 2019

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 21. 3. 2019


22. 3. 2019

Tisková zpráva SZPI 22. 3. 2019


21. 3. 2019

Zajímáte se o posuzování bezpečnosti potravinářských enzymů? Podílíte se na přípravě podkladů pro žádost o povolení potravinářských enzymů?


21. 3. 2019

Parma, 11. – 13. června 2019


21. 3. 2019

Informace SVS ze dne 21. 3. 2019


21. 3. 2019

Informace Hygienické stanice hlavního města Prahy


21. 3. 2019

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


20. 3. 2019

Hodnocení úřadů EFSA a ECDC ukázala na společný zdroj nákazy.


1 350 351 352 353 354 1 798