Bezpečnost potravin
17. 12. 2019

Informace ÚKZÚZ


17. 12. 2019

Dvoutýdenní letní akademie, která je pořádána odborníky pro odborníky, se zaměří na bezpečnost potravin a odpovídající hodnocení rizik.


16. 12. 2019

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 49. týdnu 2019: 2. 12. – 8. 12. 2019 (v češtině).


16. 12. 2019

Infografika Státního zdravotního ústavu ukazuje obsah soli v pečivu.


16. 12. 2019

EFSA zveřejnil výzvu pro zájemce o odbornou stáž v některé z evropských organizací zabývající se hodnocením rizik


13. 12. 2019

Informace Státního zdravotního ústavu


13. 12. 2019

Informace ÚKZÚZ


13. 12. 2019

Informace HSHMP


12. 12. 2019

Výroční zpráva o trendech a zdrojích zoonóz v EU v roce 2018 zpracovaná EFSA a ECDC


12. 12. 2019

Informace SVS


12. 12. 2019

Informace HSHMP


10. 12. 2019

Seznam a termíny školení BTSF


1 307 308 309 310 311 1 798