Bezpečnost potravin
26. 3. 2021

Informace Mendelovy univerzity v Brně


25. 3. 2021

Stanovují se nová pravidla transparentnosti a udržitelnosti, která změní způsob, jakým EFSA vykonává svoji roli hodnotitele rizik v systému bezpečnosti potravin v EU


25. 3. 2021

Informace pro provozovatele podniků k novým požadavkům nařízení 2019/1381


25. 3. 2021

Tisková zpráva SZPI


24. 3. 2021

On-line, 20. dubna 2021, 14:00 – 18:00 hod.


24. 3. 2021

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství


23. 3. 2021

On-line, 14. dubna 2021, 10:00 – 12:15 hod.


22. 3. 2021

Závažným problémem při poruchách trávicího traktu bývá příjem a především využitelnost některých pro zdraví nezbytných látek, které se zde vstřebávají.


22. 3. 2021

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství


19. 3. 2021

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


19. 3. 2021

Informace CZVP SZÚ


19. 3. 2021

Tisková zpráva SVS


1 221 222 223 224 225 1 797