Bezpečnost potravin
12. 3. 2002

Německo, Salmonella Oranienburg, říjen–prosinec 2001


11. 3. 2002

nutriční hodnota, senzorická kvalita, bezpečnost, potřeba výzkumu


6. 3. 2002

pravidla k používání aditiv, pomocných látek a potravních doplňků, limity pro kontaminanty, čistota aditiv, zrušení vyhlášky 298/1997


4. 3. 2002

dehydrovaná proslazená klikva, barva, chuť, aroma, nutriční hodnota, oblasti využití


4. 3. 2002

pasterace ponořením do horké vody, horkým vzduchem, elektronovým paprskem, gamma-zářením, mikrovlnami, vliv pasterace na kvalitu bílku


2. 3. 2002

zdroje kontaminace potravin, opatření, hygienické zásady, SRN


2. 3. 2002

odborný seminář pořádaný na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně


24. 2. 2002

nejvhodnější odrůdy brambor pro výrobu chipsů, faktory ovlivňující křupavost, Polsko


20. 2. 2002

nová koncepce balení, migrace látek z obalu, emitor, legislativa, pekařské výrobky


15. 2. 2002

mléčný výrobek, účinky medu na jakost, mikroorganismy


8. 2. 2002

infekce Campylobacter jejuni, výroba elektrolyzované vody, porovnání s chlorovanou vodou


8. 2. 2002

mléčné výrobky, jakost, mikrobiologie, složení


1 1 806 1 807 1 808 1 809 1 810 1 821