Německo, Salmonella Oranienburg, říjen–prosinec 2001
nutriční hodnota, senzorická kvalita, bezpečnost, potřeba výzkumu
pravidla k používání aditiv, pomocných látek a potravních doplňků, limity pro kontaminanty, čistota aditiv, zrušení vyhlášky 298/1997
dehydrovaná proslazená klikva, barva, chuť, aroma, nutriční hodnota, oblasti využití
pasterace ponořením do horké vody, horkým vzduchem, elektronovým paprskem, gamma-zářením, mikrovlnami, vliv pasterace na kvalitu bílku
zdroje kontaminace potravin, opatření, hygienické zásady, SRN
odborný seminář pořádaný na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně
nejvhodnější odrůdy brambor pro výrobu chipsů, faktory ovlivňující křupavost, Polsko
nová koncepce balení, migrace látek z obalu, emitor, legislativa, pekařské výrobky
mléčný výrobek, účinky medu na jakost, mikroorganismy
infekce Campylobacter jejuni, výroba elektrolyzované vody, porovnání s chlorovanou vodou
mléčné výrobky, jakost, mikrobiologie, složení