Bezpečnost potravin
10. 10. 2002

extrudovaný kukuřičný plátek se sušenou pohankovou natí, vysoký obsah rutinu, doporučená denní dávka, zdravotní účinky


10. 10. 2002

zvyšování kostní denzity, léky na bázi vit. D alternativou HST, podpora růstu osteoblastů


10. 10. 2002

vyhláška omezující prodej nebalených potravin, důvodová zpráva k vyhlášce


10. 10. 2002

studie s 18 pacienty, nadějná možnost prevence infarktu


9. 10. 2002

fluoroquinolonová antibiotika, záněty plic, vápníkem fortifikované potraviny, snížení obsahu antibiotika v krvi, vazba aktivních složek antibiotika s vápníkem


8. 10. 2002

šťáva z černého rybízu, zvyšování pH moči, prevence recidiv tvorby močových kamenů, klikvová šťáva, okyselující efekt


8. 10. 2002

zkoumání antibakteriálních účinků, nadějná možnost předcházení onemocnění žaludku


7. 10. 2002

servis v celém potravinovém řetězci, činnost podle normy BRC, zabezpečení jakosti, systém HACCP


7. 10. 2002

servis v celém potravinovém řetězci, činnost podle normy BRC, zabezpečení jakosti, systém HACCP


6. 10. 2002

duben 2003, Aukland – Nový Zéland, potravinová bezpečnost, řízení a kontrola rizik


6. 10. 2002

duben 2003, Aukland – Nový Zéland, potravinová bezpečnost, řízení a kontrola rizik


5. 10. 2002

slazené nápoje, energetický obsah, tělesná hmotnost, přírůstek tukové hmoty, krevní tlak


1 1 745 1 746 1 747 1 748 1 749 1 788