Bezpečnost potravin
6. 2. 2009

Publikace CIAA obsahující statistické údaje o potravinářském průmyslu EU za období 2006–2007.


6. 2. 2009

Agroetanol, palivo z obnovitelných přírodních zdrojů, se vyrábí nově i v ČR.


6. 2. 2009

Je možné použít plíseň Pennicillium nalgiovense jako alternativu k výrobě plísňového sýra?


6. 2. 2009

Nařízení 1334/2008/ES zruší od 20. ledna 2011 dosavadní směrnici 88/388/EHS a bude platit v celém Společenství. Bude doplněn pozitivní seznam látek.


6. 2. 2009

Pro odhalení zdroje mikrobiální kontaminace je směrodatný druh zjištěného mikroorganismu. Zjištění závady závisí na  stanovení počtu a místa odběru vzorků.


5. 2. 2009

Od 5. do 8. února provoní pražské Výstaviště gastronomické delikatesy na 3. ročníku mezinárodního setkání odborníků v gastronomii.


5. 2. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 5.2.2009.


5. 2. 2009

Tiská zpráva Potravinářské komory ČR ze dne 4.12.2009 o zasedání, které se uskutečnilo ve dnech 2.–3.2.2009.


5. 2. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 4.2.2009.


5. 2. 2009

Zpravodajský server iDNES.cz informuje o nové studii, která zpochybňuje studii z roku 1956 o volných radikálech.


5. 2. 2009

Počet obézních dětí a adolescentů v ČR nebezpečně roste. Článek zpravodajského serveru iDNES.cz.


5. 2. 2009

Světový mlékařský summit proběhl v Mexiko City  8. – 14. 11. 2008


1 1 041 1 042 1 043 1 044 1 045 1 804