Bezpečnost potravin
24. 2. 2009

Historie, mýty a fakta o margarinech.


24. 2. 2009

Zatížení obyvatel patulinem ze šťáv je podstatně nižší než odpovídá denní tolerovatelné hodnotě 0,4 μg/kg tělesné hmotnosti.


23. 2. 2009

Webová stránka Evropské komise pro vzdělávání spotřebitelů v EU-27. Česká verze.


23. 2. 2009

Obsah časopisu Společnosti pro výživu.


23. 2. 2009

Monitoring včelstev v Německu byl zaměřen na velikost včelstev, sklizeň medu, rezidua pesticidů a napadení škůdci.


23. 2. 2009

Spotřebitelská organizace BEUC usiluje o zpřísnění řady limitů u potravin na nichž bude možno uvádět zdravotní tvrzení. Členské státy naopak požadují u některých potravin zmírnění limitních hodnot.


23. 2. 2009

Rentabilitu Bt-kukuřice je třeba posuzovat ve vztahu k aktuálnímu napadení zavíječem.


23. 2. 2009

Moravská a česká vína získala ocenění na prestižní mezinárodní soutěži The Mediterranean International Wine & Spirits Challenge v Izraeli, kde ČR byla druhou nejpočetněji zastoupenou vinařskou zemí.


23. 2. 2009

Německé kompetentní orgány zjistily migraci uvedené látky z potištěných kartonů do cereálií.


23. 2. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 20.2.2009.


20. 2. 2009

Měsíční přehledy informací RASFF o provedených opatřeních v oblasti bezpečnosti krmiv.


20. 2. 2009

Registr Společenství obsahuje schválené produkty a také ty, které byly staženy z trhu.


1 1 032 1 033 1 034 1 035 1 036 1 804