Bezpečnost potravin
3. 3. 2009

Výzva k podávání připomínek k návrhu stanoviska EFSA. Termín: do 6.3.2009.


3. 3. 2009

Příspěvek ze strojně-technologického semináře pekařů a cukrářů, který proběhl v říjnu 2008 v Čejkovicích.


3. 3. 2009

Díky kontinuálnímu ústupu BSE zrušila EK nulovou toleranci proteinů živočišného původu v rostlinných krmivech.


3. 3. 2009

Výzkumný projekt NanoBioSaccharides podporovaný EU přispěl k znalostem o možnostech využití štěpných produktů chitosanu ve formě nanočástic.


2. 3. 2009

Jednání pracovní skupiny proběhlo 13.února 2009 ve stálém sídle EFSA v Parmě.


2. 3. 2009

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


2. 3. 2009

EFSA nevydal kladné stanovisko k tvrzení o čokoládě pro děti, brusinkách a minerální vodě.


2. 3. 2009

Tisková zpráva Svazu pěstitelů chmele ČR ze dne 2.3.2009.


2. 3. 2009

2. ročník semináře pořádaného Podnikatelským svazem pekařů a cukrářů v ČR (spolu s partnery) proběhl 23. října 2008.


2. 3. 2009

Tematicky roztříděný přehled nových a revidovaných norem ISO pro potraviny publikovaných během r.  2008. Jedná se o třetí dodatek k  Seznamu  vydanému v ÚZPI v r. 2005.


2. 3. 2009

Podle nejnovější studie je ve světě ekologicky obhospodařováno 32,2 mil. hektarů zemědělsky využívaných ploch.


2. 3. 2009

Výsledky výzkumu provedeného v Německu přispívají k znalostem o podmínkách inaktivace bakteriofágů. Nejvyšší termostabilitu vykazují fágy Lactobacillus lactis P1532.


1 1 028 1 029 1 030 1 031 1 032 1 804