Bezpečnost potravin
13. 3. 2009

Britští vědci z nejnovějším výzkumu prokázali, že parazitický prvok Toxoplasma gondii napadá buňky lidského mozku produkující dopamin.


13. 3. 2009

Nežádoucí houbové toxiny v pšenici může pěstitel účinně potlačovat již na poli.


13. 3. 2009

I přes přísná karanténní opatření se škůdci brambor – háďátko bramborové a háďátko světlé v Severní Americe stále šíří.


13. 3. 2009

Nové statistické údaje.


12. 3. 2009

3. celosvětová konference na téma „celé zrno“ proběhne 25.-27.3. 2009 v Newcastle ve Velké Británii.


12. 3. 2009

Češi dávají přednost pečivu před chlebem, jak vyplývá z nejnovějších údajů Českého statistického úřadu.


12. 3. 2009

Do Evropské unie bude možné dovážet a zde zpracovávat geneticky modifikovanou odrůdu řepky s označením T45. Povolení bylo uděleno na dobu deseti let.


12. 3. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 11.3.2009 ke konferenci, která se koná v Praze ve dnech 12.–13.3.2009. 


12. 3. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 11.3.2009.


12. 3. 2009

Praktické informace pro spotřebitele o tom, jak zjistit, zda-li se nestali obětí nekalých obchodních praktik.


12. 3. 2009

Návod na výrobu bezpečných a kvalitních doplňků stravy v EU.


12. 3. 2009

Důležitá je především vhodná strava, dostatek ovoce a zeleniny, velké množství tekutin a také procházky na sluníčku.


1 1 021 1 022 1 023 1 024 1 025 1 804