Bezpečnost potravin
9. 4. 2009

Při aplikaci herbicidů na bázi sulfonylmočovin na jaře je třeba zvážit rizika poškození následně pěstovaných plodin.


8. 4. 2009

Uskuteční se ve dnech 27.–29.4.2009 ve městě Girona (Španělsko).


8. 4. 2009

Prezentace zaměřené na aplikace nanotechnologie při výrobě potravin, které zazněly v únoru 2009 na zasedání AAAS.


8. 4. 2009

Pití slazených nápojů má mnohem větší dopad na přibývání na tělesné váze, než si většina konzumentů  myslí.


8. 4. 2009

Při moření brambor se opakují stále stejné chyby, které se později vymstí. Němečtí odborníci uvádějí několik zásad aplikace mořidel.


8. 4. 2009

Ve dnech 6. – 9. května 2009 se bude v Amsterodamu konat 17. evropský kongres o obezitě zaměřený především klinické otázky obezity, na související projevy a na možnosti prevence.


8. 4. 2009

Horečku a bolest u prasata a telat bude již možné jednoduše a účinně snižovat pomocí acetylsalicylového preparátu 100% rozpustného ve vodě, který nyní přichází na německý trh.


8. 4. 2009

Na veletrhu BioFach v únoru 2009 se Dánsko prezentovalo jako země s největším podílem spotřeby biopotravin na osobu.


8. 4. 2009

Výzkum společnosti GfK.


8. 4. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ke značení a uchovávání vajec.


8. 4. 2009

Doporučení SOS.


8. 4. 2009

Složení a nutriční hodnota plodů a listů původem afrického stromu.


1 1 007 1 008 1 009 1 010 1 011 1 804